ACTIVITEITEN

Door de maatregelen betreffende het Corona virus gaan veel activiteiten niet door tot nader orde. Zie ook de rode tekst op de algemene pagina van het dorpshuis. In de agenda ziet u de activiteiten die wel plaatsvinden.

Nu het dorp zo’n mooi gebouw als It Werflân als ontmoetingsplek heeft, wil de Stichting Dorpshuis hier volop gebruik van maken door sociale activiteiten te organiseren. 

Er is al een aantal vaste activiteiten gepland, die sommen we hieronder op. Houd daarnaast de agenda in de gaten voor alle activiteiten! 

Huiskamer open
De huiskamer in It Werflân is geopend op tijden dat het dorpshuis activiteiten organiseert en dat is nu o.a. het geval op donderdagmiddag tijdens de bibliotheek.  De dorpshuis-vrijwilligers staan dan klaar om een kopje koffie of thee te schenken. Jong en oud zijn welkom!

 

Senioren in beweging Gaat voorlopig niet door i.v.m. Corona maatregelen.
Bewegingslessen voor senioren op maandagmiddag van
15.00 tot 15.45 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. U kunt gewoon
een keer langskomen of u aanmelden via het e-mailadres dorpshuis@itwerflan.nl of telefonisch bij Hennie Meppelink: 06 – 12561978.U betaalt €3,– per keer, incl. een kop thee.

Bibliotheek :  donderdagmiddag van 14-16 uur
De dames van de bibliotheek zijn aanwezig om u te helpen met het uitzoeken van een boek. De boeken kunnen gratis worden geleend. Er is geen abonnement nodig.

U kunt altijd een boek komen lenen uit de boekenkast in de huiskamer op de momenten dat deze open is.

 

Mama Café – elke 1e donderdag van de maand 9.30 – 11.30 uur Gaat momenteel niet door i.v.m. Corona maatregelen.
Ons Mama Café is een ontmoetingsplek voor moeders en hun kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Ook vaders, grootouders, zwangeren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!
Voor de kinderen biedt het Mama Café een speelplek met andere kindjes. Voor volwassen is het Mama Café een ontmoetingsplek om kennis en ervaringen uit te wisselen. Er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd zoals een spreker, knutselen of muziekles. 

Klik hier voor meer informatie over de programmering.

VrijMiBo – elke eerste vrijdag van de maand 16.30 – 18.30 uur Gaat niet door zolang de horeca is gesloten.
Gezellig het weekend inluiden kan op onze VRIJdagMIddagBOrrel. Deze vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats van 16.30 – 18.30 uur. Kom gezellig borrelen met je dorpsgenoten!

Klik hier voor alle data.

Mei-elkoar – elke woensdagochtend Gaat voorlopig niet door i.v.m. Corona maatregelen.
Elke woensdagochtend organiseert de werkgroep Mei-elkoar een activiteit in de woonkamer, in de vorm van een praatje, gezelligheid, een kopje koffie en een activiteit. 

Klik hier voor meer informatie over de programmering.