BESCHIKBARE ZALEN

Het dorpshuis heeft de volgende zalen ter beschikking. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. De opstelling bepaalt hoeveel mensen er in een zaal kunnen. Zie onderaan voor een aantal mogelijkheden.

– De huiskamer met bar (en keuken) en biljart: ontmoetingsruimte voor de bezoekers. Over het biljart staat een buffet, die wordt weggeschoven als het biljart wordt gebruikt.

 

 

 

 

 

 

– De kleine zaal: erg geschikt als vergaderruimte voor circa 20 personen;

– Het speellokaal/grote zaal: vergader- en ontmoetingsruimte voor grotere gezelschappen;

 

 

 

 

– Het podium: zelfstandige door vouwwand afgescheiden ruimte van het speellokaal voor kleine groepen geschikt als vergaderruimte voor circa 20 personen;

– De jeugdsoos: gezellig ingerichte ruimte, geschikt voor kleinere gezelschappen. Er is een boven- en benedenruimte die elk apart en samen gehuurd kunnen worden. De benedenruimte is ook geschikt voor vergaderingen.

 

 

     

– De zalen beneden zijn onderling door vouwwanden van elkaar gescheiden. Als die worden geopend, ontstaan er weer nieuwe, grotere ruimtes. Hierdoor is er een groot aanbod aan ruimtes te creëren ook voor uitvoeringen, exposities en feestelijke bijeenkomsten.

Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. U kunt uiteraard overleggen welke opstelling uw voorkeur heeft. Een paar voorbeelden.

In  bioscoopopstelling (zonder tafels) kunnen de volgende aantallen stoelen worden opgesteld in de volgende ruimtes:
– Gehele ruimte  (spreker op het podium) – 170
– Speellokaal (spreker op het podium) – 96
– Kleine zaal – 42 

Klik hier voor een overzicht van de huurprijzen van de zalen.