ACTIVITEITEN

Nu het dorp zo’n mooi gebouw als It Werflân als ontmoetingsplek heeft, wil de Stichting Dorpshuis hier volop gebruik van maken door sociale activiteiten te organiseren. 

Er is al een aantal vaste activiteiten gepland, die sommen we hieronder op. Houd daarnaast de agenda in de gaten voor alle activiteiten! 

Huiskamer open
De huiskamer in It Werflân is geopend op tijden dat het dorpshuis activiteiten organiseert en dat is nu o.a. het geval op donderdagmiddag bij de spelletjesmiddag en de bibliotheek.  De dorpshuis-vrijwilligers staan dan klaar om een kopje koffie of thee te schenken. Jong en oud zijn welkom!

 

Senioren in beweging
Bewegingslessen voor senioren op maandagmiddag van
15.00 tot 15.45 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. U kunt gewoon
een keer langskomen of u aanmelden via het e-mailadres dorpshuis@itwerflan.nl of telefonisch bij Hennie Meppelink: 06 – 12561978.U betaalt €3,– per keer, incl. een kop thee.

 

Bibliotheek
Iedere donderdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur is er een vrijwilliger van de bibliotheek aanwezig. Ook buiten deze tijden kunnen boeken gehaald en gebracht worden.

 

Mama Café – elke 2e vrijdag van de maand 9.30 – 11.30 uur
Ons Mama Café is een ontmoetingsplek voor moeders en hun kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Ook vaders, grootouders, zwangeren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!
Voor de kinderen biedt het Mama Café een speelplek met andere kindjes. Voor volwassen is het Mama Café een ontmoetingsplek om kennis en ervaringen uit te wisselen. Er worden regelmatig extra activiteiten georganiseerd zoals een spreker, knutselen of muziekles. 

Klik hier voor meer informatie over de programmering.

 

VrijMiBo – elke laatste vrijdag van de maand 16.00 – 18.00 uur
Gezellig het weekend inluiden kan op onze VRIJdagMIddagBOrrel. Deze vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats van 16.00 – 18.00 uur. Kom gezellig borrelen met je dorpsgenoten!

Klik hier voor alle data.

 

Mei-elkoar – elke woensdagochtend
Elke woensdagochtend organiseert de werkgroep Mei-elkoar een activiteit in de woonkamer, in de vorm van een praatje, gezelligheid, een kopje koffie en een activiteit. 

Klik hier voor meer informatie over de programmering.